Triler „Poslednji strelac“ Darka Nikolića od ove nedelje u redovnoj kino distribuciji

Novi film Darka Nikolića, akcioni triler „Poslednji strelac“ sa Nendadom Jezdićem  u glavnoj ulozi,  stiže ekskluzivno u CineStar bioskope 14. marta 2024. godine. Premijera filma Darka Nikolića ja zakazana za 12. mart u 19 časova u CineStar biskopu u Ada Molu. Reditelj Darko Nikolić je poklonicima trilera i kriminalističkog žanra poznat po filmu i seriji „Jedni izlaz“ (2021), kao i po prošlogodišnjoj seriji „Nemirni“ (2023).

Film „Poslednji strelac“ rađen je u produkciji Film Plus Pictures. Scenario za film je napisao Branislav Janković, a koscanarsitkinja je Maja Todorović. Direktor fotografije je Goran Janković Goša, izvršna producentkinja je Tamara Belošević, a producenti Nikola Burovac i Danijel Đurić. Pored Jezidića, u novom Nikolićevom filmu glume: Miloš Timotijević, Aleksandra Belošević, Miki Krstović i Nataša Marković.

Nenad Kuruzović (Jezdić) je bivši pripadnik tajnih službi. Vodi miran, penzionerski život, živi u stanu sa psom. Jedino društvo koje ima je komšinica Olivera, profesorka francuskog. Deset godina ranije, Nenadova supruga ubijena je u zasedi namenjenoj njemu. Naime, Nenad je bio na tragu velikog narko dilera, međutim, nakon smrti nevine žene, zločinac beži preko granice. Razočaran u službu i vlast koja je dozvolila zločincu da pobegne, Nenad napušta službu i odlazi u prevremenu penziju.

Zaplet počinje kada se narko-diler vraća u Beograd, a služba kontaktira Nenada i traži od njega likvidaciju, računajući na njegovu želju za osvetom. Mada, nekada željan osvete, Nenad nije oduševljen predlogom. Istog dana dobija nemoralnu ponudu zločinca Markovića. U igri mačke i miša, njih dvoje se moraju suočiti sa svojim ličnim demonima i željom da iskupe sopstvene duše.

„Poslednjeg strelca“ distribuira Blitz Film Srbija.

Foto: Blitz Film /Film Plus Pictures

Đ. B.