Igrano-dokumentarni film „3211” Danila Bećkovića i Andrijane Stojković u bioskopima

Sinoć su u Beogradu, u mts Dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija Beograd održane dve premijere muzičkog filma 3211”! Uzbuđeni fanovi Stefana Đurića Raste strpljivo su čekali da ga vide, da se fotografišu sa njim i da podele radost zbog njegovog novog projekta. Dobra energija koja je vladala satima pre početka svečanih projekcija rezultirala je ovacijama i usklicima kojima su autorska i glumačka ekipa nagrađeni nakon filma!

mts Dvorani bio je organizovan crveni tepih kojim su prodefilovale brojne ličnosti iz javnog života i sa muzičke scene, dajući podršku Rasti i filmu 3211”. Među njima su Mili, Andrija Jo, Cvija, Edita Aradinović, Teodora Džehverović, Voyage, Relja Despotović (Crni Cerak) Amna, Vesna Dedić i mnogi drugi, a brojni predstavnici medija imali su mogućnost da zabeleže svaki glamurozni detalj premijere. Reditelji filma, Danilo Bećković i Andrijana Stojković takođe su pozdravili publiku, a najveći aplauz doživeo je glavni glumac, Stefan Đurić Rasta. Po završetku filma, prepunom velikom salom mts Dvorane orio se glasan aplauz, nakon što su se svi koji učestvovali u stvaranju filma, poklonili pred publikom.

 Nakon prve projekcije, deo ekipe otišao je u bioskop Cineplexx Galerija Beograd, da pozdravi publiku koja je tamo prisustvovala drugoj premijernoj projekciji. Po završeku filma, oduševljeni fanovi fotografisali su se sa svojim idolima i delili jedinstvene trenutke za pamćenje. Druženje uz bezalkoholni koktel bilo je posebno bio zanimljiv i zabavan mlađoj publici.

O FILMU: Film „3211” je istinita priča o Stefanu Đuriću, uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme. Ovo je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca. Film „3211“ prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom sveta.

Večeras, 20. septembra, film će premijerno biti predstavljen publici u Novom Sadu u bioskopu Cineplexx Promenada, 21. septembra publici u Sokobanji i Nišu, a za ostatak datuma i gradova gde će ekipa filma dolaziti da se druži sa publikom, molimo vas da pratite društvene mreže Taramount filma.

Film “3211”, u produkciji Balkatona i distribuciji Taramount filma, od 21. septembra biće na redovnom repertoaru bioksopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Beograd, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Big Rakovica, mts Dvorana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cine Grand (Niš), Vilin Grad Niš, Eurosinema (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture (Čačak), Sutjeska (Čačak), Kulturni centar (Leskovac), Kulturni centar (Jagodina), LM (Šabac), Dom kulture (Pirot), Kulturni centar (Gornji Milanovac), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Bor), Centar za kulturu (Smederevo), Narodno pozorište (Zaječar), Centar za kulturu (Mladenovac), Centar za kulturu i obrazovanje (Aranđelovac), Centar za kulturu (Lazarevac), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturni centar (Vrbas), Kulturno-obrazovni centar (Boljevac), Kulturni centar „Mladost“ (Futog), Centar za kulturu (Kovin), Kulturni centar (Zrenjanin), Centar za kulturu (Vladičin Han), Moravica (Sokobanja), Kulturni centar (Vlasotince), Kulturni centar (Drainac), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu (Tivat).

Do kraja distribucije filma, album „3211“ neće biti plasiran na digitalne platforme, što znači da će Rastini fanovi imati priliku da čuju pesme isključivo u bioskopima širom Srbije i Evrope.