Horor „Ubod“ u bioskopima od 20. juna 2024. godine

Opasna i emotivna borba za preživljavanje u kojoj će samo najsmeliji izvući živu glavu, horor film „Ubod“ (izvorni naslov: „Sting“) u naše bioskope stiže u četvrtak 20. juna 2024.godine.

Usudite se da iskonskom strahu pogledate direktno u oči i da na svojoj koži doživite jezu izazvanu svakim pokretom monstruoznog čudovišta. Najveće noćne more oživeće na velikom platnu, a vi se suočite sa njima u vašem omiljenom bioskopu, ali upozoravamo – posle toga, proveravaćete svaki ćošak vašeg doma u strahu da u njemu imate nepozvane goste… Scenario i režiju potpisuje Koja Roač-Tarner.

O FILMU: Nakon što je krišom gajila uznemirujuće inteligentnog pauka, dvanaestogodišnja Šarlot mora da se suoči sa činjenicama o svom ljubimcu – i da se bori za opstanak svoje porodice – kada se nekada šarmantno stvorenje ubrzo transformiše u džinovsko čudovište koje jede meso.

Od četvrtka, 20. juna, UBOD će se prikazivati u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Beograd, CineStar Ada Mall Beograd, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Big Rakovica, mts Dvorana, Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cine Grand (Niš), Vilin Grad (Niš), Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Centar za kulturu (Kovin), Kulturni centar (Vlasotince), Javna biblioteka (Doljevac), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić).