Pogledajte foršpane za predstojeće domaće filmove „Vera“ i „Džem od kavijara“

U bioskope 10. novembra 2022. stiže melodramski retro-triler Nedeljka Kovačića inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, višestrukoj špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, ženom koju su zvali „srpska Mata Hari“. Naslovnu ulogu tumači Jovana Stojiljković, a partneri su joj Petar Zekavica, Viktor Savić, Nikola Kojo, Tihomir Stanić, Vuk Kostić i Aleksandar Srećković.

Projekat za film „Vera“ je u julu 2020. dobio podršku na konkursu Filmskog centra Srbije za sufinansiranje proizvodnje domaćih dugometražnih igranih filmova. Snimanje je, podsetimo, počelo 31. marta i trajalo je do 5. jula 2022. godine, i to na lokcijama u Beogradu, Topoli, na Avali i Kosmaju.

Film „Vera“ u srpskim bioskopima distribuira kuća Art Vista.

Film „Džem od kavijara“ u režiji Ivice Vidanovića u redovnu bioskopsku distribuciju stiže 3. novembra 2022. godine. Udarne uloge u filmu tumače: Igor Đorđević, Zorana Bečić, Jelica Kovačević, Nenad J. Popović, Tamara Šustić i Danilo Petrović. U filmu glume i Nikola Ugrinović, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, Jovana Grozdanović, Jasminka Hodžić, Nađa Kostić, Mina Stojković, Anja Šević, Branislav Čubrilo i drugi.

Film u srpskim bioskopima distribuira Taramount Film.