Komedija „Džem od kavijara“ u bioskopima!

Film „Džem od kavijara“ u režiji Ivice Vidanovića u redovnu bioskopsku distribuciju stigao je 3. novembra 2022. godine. Scenario za ovu komediju napisao je Božidar Knežević, a film su producirali Apollon, Telekom Srbija i Pink Media Group. Pored reditelja Vidanovića, u ekipi su scenograf Bojan Jovanović, kostimografkinje Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, direktor fotografije Rajko Đukić i montažerka Ksenija Petričić.

„Džem od kavijara“ je komedija o muško-ženskim odnosima. Priča počinje slučajnim susretom Ace i Saške, dvoje mladih koji se na prvi pogled zaljubljuju. Njihovoj ljubavi na put može samo stati Gvozden – šarmantni, zavodljivi laskavac i prevarant. Čovek koji dobro skriva svoj pravi identitet i koristi svoje zavodničke sposobnosti ne bi li nešto ugrabio više za sebe…možda neki dinar, možda neku afekciju ili intiman odnos.

Udarne uloge u filmu tumače: Igor Đorđević, Zorana Bečić, Jelica Kovačević, Nenad J. Popović, Tamara Šustić i Danilo Petrović. U filmu glume i Nikola Ugrinović, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, Jovana Grozdanović, Jasminka Hodžić, Nađa Kostić, Mina Stojković, Anja Šević, Branislav Čubrilo i drugi.

Film distribuira: Taramount Film.

Leave A Comment

Fields (*) Mark are Required